欢迎访问betway88网!本网站为民间交流网站,主要为betway88考生提供考前辅导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以betway88省教育考试院www.hneao.edu.cn/为准。
  • 咨询电话:0731-85468015
城市:
系统:

在线咨询

辅导课程

考前辅导

服务大厅

所在位置:betway88网 > 复习资料 > 学位英语 > betway88学士学位英语试题及答案

betway88学士学位英语试题及答案

2020-12-07 11:34:07   来源:betway88网    点击: 学习交流群+ 加入 微信公众号+ 关注
作者:陈老师

  【导读】betway88网整理了一些关于学士学位试题及答案,为了方便考生考生,下面一起来看一下吧!

  1. With the _______of Mary, all the girl students are eager to go to the party.

  A. exhibition B. exception C. except D. reception

  2. Although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.

  A. spare B. fast C. moderate D. moral

  3. All the memories of his childhood had _______ from his mind by the time he was 65.

  A. faded B. illustrated C. comfined D. concerned

  4. This river is so big that it is impossible to build a _______ under it without modern technology.

  A. canal B. tunnel C. channel D. cable

  5. The _______ is nearly dead , so I can not start the car again.

  A. bean B. beam C. bake D. battery

  6. When making modern cameras , people began to _______ plastics for metal.

  A. surround B. substance C. stretch D. substitute

  7. With the help of the government , a large number of people -- _______ after the flood in 1991.

  A. survived B. suspended C. suffered D. subfected

  8. He always has a lot of _______ ideas in his mind, and sometimes we do not even know what he is thinding about.

  A. novel B. spoil C. acceptable D. additional

  9. Please be serious. I am not _______. You should consider it carefully.

  A. sorting B. joking C. counting D. comparing

  10. We do not have a _______ school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. .

  A. continue B. bay C. assistance D. graduate

  11. In the United States, the foreign policy is decided by the ________ government, not by each state.

  A. federal B. figure C. scientific D. service

  12. He works in our university as a visiting _______, not as a formal faculty member.

  A. traditional B. scholar C. nurse D. pilot

  13. When you fill in the application form, please use your _______ address so that we can contact you easily later.

  A. policy B.plain C.permanent D.principal

  14. John _______ to be a polite man. But in fact he is very rude.

  A. pretends B. assures C. affords D. melts

  15. We can not trust him any more because he often ________ his duty.

  A. owes B. spoils C. deserts D. neglects

  16. In order to increase our output, we need to import more production _______.

  A. facilities B.hens C.votes D.artists

  17. When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s _______.

  A. surface B. atmosphere C. attitude D. bent

  18. This river forms a natural _______ between China and Korea.

  A. boundary B. string C. spot D. zone

  19. She is already 16years old. But she _______as if she were still a little girl.

  A. believes B. absorbs C. accrses D. behaves

  20. We are _______ at the rapid progress Mark has made in this semester.

  A. distinguished B. annoyed C. astonished D. scored

  参考答案:1. B 2. C 3. A 4. B 5. D 6. D 7. A 8. A 9. B 10. D 11. A 12. B 13. C 14. A 15. D 16.A 17. B 18.A 19.D 20.C

  以上就是关于betway88学士学位英语试题及答案的全部内容,考生如想了解更多关于betway88学位英语复习资料、答疑、报名时间、报名流程、报名入口、报名条件、现场确认等资讯,欢迎关注betway88网www.6111cq.com/。

betway88网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 betway88网 [http://www.6111cq.com/]
本文关键词: betway88  
本文地址:http://www.6111cq.com/show-1763-8904-1.html

上一篇:betway88成人高考学位英语考试真题及答案解析完整
下一篇:betway88学士学位英语必背知识点

betway88成人高考提升便捷服务

【本月事件:报名、备考】

betway88培训辅导报名 betway88报名系统
距2021betway88成人高考:仅剩

29

【请广大考生提前备考】
  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。